Nieuwtjes

Nieuwtjes van Yoga Groningen- Hoogezand
  1. Vanaf 25 september 2014 geef ik les in 'De Zuiderpoort' in Winschoten. Dit is speciaal voor senioren. Ik vind het heel leuk om aan senioren les te geven. Het is iets rustiger dan mijn normale lessen maar dat is geen enkel probleem. De deelnemers zijn heel enthousiast en dat maakt het voor mij extra fijn.
    Heb je interesse dan kun je je aanmelden bij Bianca of Myrthe, telefoon: 0597 421883 of e-mail naar:


  2. Soms ben ik gastdocent bij een basisschool. Kinderen kunnen in een soort 'clinic' kennis maken met yoga. Mijn jarenlange ervaring als leerkracht aan de basisschool komt daarbij goed van pas om op een aangepaste maar plezierige manier yogales aan kinderen te geven. Het zijn voor mij ook nieuwe ervaringen om op deze andere manier met kinderen in het onderwijs in aanraking te komen.

  3. Als een basisschool of een verzorgingscomplex voor senioren interesse heeft voor yogalessen of een yogales als kennismaking eens wil aanbieden, dan ben ik graag bereid dit te verzorgen. Neem in dat geval gerust contact met mij op via mijn website (info@yogahoogezand.nl) maar als je liever belt om even de mogelijkheden te verkennen, is dat uiteraard ook prima.
 Powered by webXpress